

MALZEMELER
1 Çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı su
1 yumurta
Yarım limon
1 yemek kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı şeker
Çok az tuz.
Malzemeleri karıştır yoğur baklavayı 5 er 5 er aç.
İç malzemesi cevizi isteğe göre baklavanın arasına serpiştir.Baklavayı açtıktan sonra baklavanın üzerine 1 paket margarini ve 1 su bardağı sıvıyağı eritip üzerine döküp fırına ver 250 derecede pişir.
Şerbeti:3 su bardağı şeker,3 su bardağı su.
Baklava soğuduktan sonra,Şerbet ılıkken dökülecek.
AFİYET OLSUN.
6 yorum:
Annenizin ellerine, emeğine sağlık. Çok güzel olmuş. Leziz ve iştah açıcı görünüyor.
Hayırlı iftarlar.
Saygılar
Fuat bey Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.Hayırlı ramazanlar dilerim.
Annenizin ellerine sağlık.
sevgiler
Müge
Hoşgeldin canım.
Hemde bu nefis tarifle gelmişsin.
Hiç hayır diyemem
Ellerinize sağlık canım
sevgiler
Nefiss gözüküyor ellerinize sağlık..
annenizin ellerine kollarina saglik harika
Yorum Gönder