1 Ekim 2009 Perşembe

1 ekim tamek geleneksel yemek yarışması için finale kalan 5 yarışmacımız açıklandı

Halk oylaması ilk onda dereceye kalan ve en çok oy alanlar arasında ikinciyken finalde yer almıyorum.Yarışma sonuna kadar hiçte elenmedim biliyorsunuz.Doğrusu şaşırdım vardır bir hikmet diyorum hakkımda hayırlısı böyleymiş.Sağlık olsun değil mi arkadaşlar.Şimdiye kadar yanımda olan ve bana destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
SEVGİLERİMLE...
reyyan

11 yorum:

Pembe Tatlar dedi ki...

Hayırlısı olsun canım kısmet...
AMa sen zaten kendni ıspatlamışın birisin...

muko dedi ki...

hayırlısı olsun canım bende üçüncüydüm biliyorsun ama olmadı,her şeyde bir hayır vardır,tek üzüldüğüm nokta planlarımız olmayacak:)

asimelek58 sizlerle dedi ki...

günaydın canım sonuç içinde üzülme sen kendini bizler seni bildikten sonra sonucun pek bir önemi yok sen bizim gönüllerimizin birincisisin hayırlısı böleymiş de geç sevgiler bitanem çok öptüm

KESKINLININMUTFAGI dedi ki...

hayirli olsun balim am böyle haksizliklar oluyor malesef
sen gönlümüzde birincisin zaten reyyancim
canim yorumlarini aldim ama yogunluktan nette pek giremiyorum bu ara onun icin gec onayladim tesekkürler sevgiler

fatostuncay dedi ki...

niye böyle oldu anlayamadım.. hiç elenmeden ikinci iken niye yarısamadın aklım almadı..
ama dediğin gibi hayırlısı böyleymiş demek ki.. emin ol ki seni daha güzel seyler bekler..
opuyorum canım..
sevgiler:)

reyyan dedi ki...

pembe tatlar canım hayırlısı inş.

muko evet planladıklarımız olmayacak:( seninle ne güzel tanışacaktık sanada haksızlık yapıldı, banada sende en çok oy alanlar arasında üçüncüydün.İsmin finalde yer almadı:(Bu durumda beni şaşırttı.

asimelek canım güzel dileklerin için tşk ediyorum yalnız bana yapılan haksızlığa kızıyorum o zaman neden halk oylaması diye birşey yapıldı madem kendileri belirleyecekti baştan beni halk oylamasında ve en çok oy alanlar arasında ikinci listeye koymayacak ve ümitlendirmeyeceklerdi.

keskinlininmutfağı teşekkür ederim evet ne yazık ki bu tür haksızlıklar bir çok yerde oluyor.

fatoştuncay canım inan bende anlamadım yalnız ben bir tek şeye yordum final gelsin bir o zaman tameğe cvbımı vereceğim,finale hangi şehirden katılan yarışmacıları bir öğreneyim:=) yalnız finale kalan iki yarışmacının nerden katıldığını biliyorum:=).

HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER...

Hatice dedi ki...

Sevgili Reyyan öncelikle ziyaretin ve güzel yorumun için çok teşekkür ederim:)
Yarışmayı takip edemedim, ama bazı blog arkadaşların puanlarının silindiğini bile okumuştum, maalesef her zaman hakeden kazanamıyor, en kötüsü de hayal kırıklığı, herşeyin hayırlısı olsun, küçük bir heyecandı diye düşünüp, kendini fazla üzme...

sevgiler...

muko dedi ki...

canım bak ne diyecem yarışma kurallarını tam okumadın sanırım,
çünkü orada belitilmişti zaten halk oylamsında ilk ona giren kişiler içinden jüri ilk beşi belirleyecekti bu açık açık yazıyor yani bir sahtekarlık söz konusu değil ki bende üçüncüyüm halk oylamasında ama seçmediler vardır bir bildikleri ne diyelim:)

biz yined etanışırız be güzelim sne buralara gelmezsende ben nasılsa senin olduğun yere geliyorum geldiğim zamn görüşürüz inş olur demi?

reyyan dedi ki...

Canım bende sahtekarlık demiyorum sadece haksızlık diyorum:(En doğrusunu ALLAH CC.bilir, diyip bunda bir hikmet var diyorum.

SEVGİLERİMLE...

arzumcum.blogspot.com dedi ki...

canım benim çok üzüldüm yaaa.bu kadar çok oy almış,nefis bir tarife ve sana haksızlık edilmiş bence.
hakkında hayırlısı böyledir mutlaka.vardır bi hikmeti.senin için şer gibi görünen bu olay hayırla sonuçlanır inşallah.nasip,kısmet meselesi.sıkma canını.öptümmm.

tub@ dedi ki...

Hakkınızda hayırlısı olsun. Siz tarif ve resimlerinizle zaten kendinizi ispat etmişsiniz :)
SELAM ve DUA ile...