21 Kasım 2009 Cumartesi

HEDİYE PAKETİM SİNANGİL:=)



Arkadaşlar Yoğunluktan,Bloğumla uzun zamandır ilgilenemiyor ve tarifte ekleyemiyorum,

Hediye paketim geleli daha çok olmadı geçen hafta zil çaldı kimo dedim birde baktım sinangil kargo:=) kargoyu görünce şaşırdım ve çok mutlu oldum , sinangil bu güzel hediyeler için sonsuz teşekkür ediyorum.ALLAH CC.razı olsun.

Kısa sürede göndermiş olduğunuz birbirinden güzel ürünlerinizden tarif yapıp sayfamda paylaşacağım inşaallah.İnanın bunun için sabırsızlanıyorum,Yalnız bu aralar yoğun olduğum için ekleme yapamıyorum.Kusuruma bakmayınız.

Tabi şunuda unutmamak lazım rızkı gönderen ALLAH.RABBİM Benide bu güzel nimetlerle rızıklandırdığı için Cenab-ı hak'ka hamd ediyor ve elhamdülillahi ala külli hal diyorum.Mevlam emeklerimizin karşılığını gönderiyor.Şükürler olsun...

Cenab-ı Rabbül âlemine En kalbi duygularla nimetleri adına ELHAMDULİLLAHİ ALA KÜLLİ HAL”

Image and video hosting by TinyPic


4 yorum:

tub@ dedi ki...

Hayırlı olsun canım, güzel mamalar bekliyoruz had bakalım :))

Sevgiler

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım güle güle tüketesin inşlh..
En güzel tarfilerinle bekliyorum:)

Hediye dedi ki...

Tariflerini bekliyoruz

Özlem Avcı-mutfaktayimm dedi ki...

Merhaba,




25 KASIM-10 ARALIK tarihleri arasında çikolata severleri etkinliğime davet ediyorum. Bildiğiniz tüm çikolatalı lezzetleri sayfamda paylaşırsanız çok sevinirim. Yine hep birlikte çikolatayla ilgili güzel bir arşiv oluşturalım. Kek, kurabiye, pasta, puding vs... aklınıza ne gelirse yapıp en geç 10 ARALIK tarihine kadar mutfaktayim10@hotmail.com adresime isim, blog ismi, katıldığınız şehir ve bir adet sayfanıza eklemiş olduğunuz resimle birlikte katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. Tarifinizi yayınladıktan sonra mail adresime bilgi verirseniz sizi ziyaret edip tarifinize ait fotoğrafı alıp yayınlayacağım. Katılımınız için şimdiden teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.




Özlem Avcı.